Американската банка Goldman Sachs ще изисква от служителите в САЩ да

...
Американската банка Goldman Sachs ще изисква от служителите в САЩ да
Коментари Харесай

Goldman Sachs ще изисква бустерна доза от служителите си в САЩ

Американската банка Goldman Sachs ще изисква от чиновниците в Съединени американски щати да си слагат бустерна доза ваксина. Това условие ще бъде въведено от февруари 2022 година.

Оттогава всеки, който дава отговор на изискванията да получи бустер, би трябвало да е получил подобен, с цел да влезе в офисите на Goldman. Още от януари пък ще бъде въведено изискване служителите да се тестват два пъти седмично за Коронавирус, сподели представител на банката, представен от  

Новите политики на Goldman Sachs са били обявени на личния състав в понеделник (27 декември). 

Няколко банки и капиталови компании от Уолстрийт анулираха празничните събирания и разрешиха на чиновниците да работят от у дома до края на годината в отговор на бързо разпространяващия се вид на Omicron.

Преди коледните празници Citigroup Inc и Bank of America Corp казаха на чиновниците в региона на Ню Йорк, където случаите на Коронавирус нарастват, да работят отдалечено, а Wells Fargo & Co отложиха плануваното за 10 януари връщане на офиса.

Goldman Sachs беше измежду банките на Уолстрийт, които упорстваха най-силно да върнат личния състав си в офисите. От август банката изисква ваксини за всички чиновници и гости, влизащи в офисите й в Съединените щати, а личният състав би трябвало проби за Коронавирус на място един път седмично.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР